Salgs- og handelsbetingelser

Virksomhedsoplysninger
BRANDE STYRKE & MOTION ApS
Vænget 10
7330 Brande
Tlf.: 23806728
CVR: 36464259 M:

 

Pris
Prisen for det medlemskab du køber på www.brandestyrke.dk er angivet ud for det enkelte medlemskab. Der er i prisen ikke inkluderet betalingsgebyr. Betalingen foregår over en SSL-krypteret forbindelse.

Bestilling og levering
Du skal være mindst 18 år for at købe abonnement hos Brande Styrke & Motion. Ved bestilling af dit abonnement bekræfter du, at du er fyldt 18 år. Personer under 18 år kan ikke melde sig ind online, og skal have en forælder eller værge som anden betaler.
Onlinebestilling er åben hele døgnet på vores hjemmeside. Når du har afsluttet oprettelsen og betalingen betragter vi medlemskabet som leveret. Det ”brugernavn” du opretter dig med, er også dit unikke medlemsnummer. Dette sendes også til den mail du har oprettet dig under sammen med handelsbetingelserne. Du skal underskrive en medlemskontrakt i det center du er tilmeldt og have udleveret et adgangskort/medlemskort. Husk at medbringe dit brugernavn/medlemsnummer. Du kan ikke fremmøde til aktiviteter, før du har underskrevet en aftale i centeret.

Fortrydelse
Du har mulighed for at fortryde købet og annullere medlemskabet inden 14 dage efter købsdatoen, hvis dit medlemskab er oprettet online på www.brandestyrke.dk. Det er omkostningsfrit for kunden at fortryde købet, såfremt fortrydelsen sker inden 14 dage fra online tilmelding. Hvis du har underskrevet kontrakt og fået udleveret adgangskort/medlemskort, er medlemskabet taget i brug og kan herefter ikke annulleres. Medlemskaber købt i centeret kan ikke annulleres.
Ønsker du at udnytte fortrydelsesretten ved ”online oprettelse” på www.brandestyrke.dk, må du straks efter køb kontakte kundeservice () for at informere, at du har fortrudt dit køb. Da du har indgået en aftale om et abonnement, er der kun fortrydelsesret ved aftalens indgåelse og ikke i forbindelse med den løbende betaling.

Opsigelse af Abonnement
Du kan til enhver tid opsige dit løbende abonnement. I så fald vil der ikke blive hævet penge fra abonnementet mere. Opsigelsen påvirker ikke den periode som du allerede har betalt for. Læs mere under medlemsbetingelserne §6. Opsigelse af medlemskaber

Kortindehavers ansvars- og hæftelsesforhold
Indmeldelsen er bindende fra det øjeblik, der er underskrevet ”medlemskontrakt” i centeret. Kortholder er forpligtet til at betale det fulde beløb for hele den valgte medlemsperiode og efterfølgende abonnementshævninger, med mindre abonnementet i mellemtiden er opsagt, jf. ovenstående regler for opsigelse.

Procedure for abonnementshævning
Løbende abonnementer bliver fornyet automatisk ved udløb af gældende periode. Du får tilsendt kvittering, efter gennemført fornyelse per mail.

Procedure for fornyelse og sletning af kortnummer
Bliver dit kort lukket, fordi du har fået et nyt eller af anden årsag, vil din betaling ikke kunne gennemføres og dit abonnement vil blive deaktiveret, indtil betalingen kan gennemføres. Fejler en betaling, får du automatisk mulighed for at opdatere dine kortoplysninger. Gennemføres en betaling ikke, efter endt abonnements periode, vil du få tilsendt information derom per. Mail.

Ansvar
Brande Styrke & Motion ApS fraskriver sig ansvaret for fejl i forbindelse med oprettelse på nettet. Kontakt centeret, hvis du har spørgsmål.